دکتر میرزاده در بازدید از واحد پزشکی تهران عنوان کرد:

تصویر مطلب افزایش بودجه حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال آینده/توجه به کیفیت در اولویت قرار دارد

دکتر میرزاده در مراسم افتتاح پروژه های عمرانی واحد پزشکی تهران گفت: برای توسعه کمی و کیفی حوزه پزشکی حدود هزار میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شد که تا کنون بخشی از این مبلغ برای توسعه کمی و کیفی هزینه شده است، البته در نظر داریم بودجه این بخش را در سال آینده نیز افزایش دهیم.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده پس از بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی تهران پزشکی، به تغییرات ایجاد شده در این واحد اشاره کرد و گفت: خرسندم که در فاصله بازدید قبلی تا امروز شاهد تغییرات و تحولات مناسبی در جهت بهبود امور آموزشی و پژوهشی در این واحد هستم.

وی توسعه کیفی حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از اهداف و برنامه های دانشگاه برشمرد و گفت: متاسفانه بسیاری از عقب ماندگی های این حوزه ناشی از عدم همکاری وزارت بهداشت در دولت سابق با دانشگاه آزاد اسلامی است. این امر موجب شد تا حوزه پزشکی مانند حوزه مهندسی این دانشگاه نتواند به توسعه مورد نظر و مطلوب دست یابد.

دکتر میرزاده افزود: همچنین از دلایل تاخیر در اخذ مجوز برای تاسیس رشته های جدید، وجود بروکراسی اداری است که سعی در کوتاه کردن این فرایندها داریم.

تاسیس سایت جدید واحد علوم پزشکی در مجاورت سازمان مرکزی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای توسعه این حوزه خاطر نشان کرد: در راستای اجرای طرح تجمیع، سایت علوم پزشکی در مجاورت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تاسیس خواهد شد.طبق برآوردهای انجام گرفته حدود 6 هزار میلیارد ریال برای ساخت و ساز سایت علوم پزشکی در نظر گرفته شده است که هزینه آن از محل فروش ساختمان های سابق سازمان مرکزی تامین می شود.

دکتر میرزاده گفت: خوشبختانه حوزه پزشکی و توسعه آن به شدت مورد توجه آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد که همین موضوع فرصت بسیار بزرگی برای توسعه این حوزه به شمار می رود.

وی ضمن قدردانی از خدمات دکتر جاسبی رییس اسبق دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر یحیوی معاون اسبق علوم پزشکی گفت: مدیران سابق این مجموعه طی سه دهه گذشته با تلاش های خود بسترها را فراهم کردند، امیدوارم با اجرای طرح های بزرگ در این مجموعه بتوانیم مسیر توسعه آن را تسهیل کنیم چرا که توسعه این حوزه نه تنها برای دانشگاه بلکه برای کل جامعه مایه مباهات است.

دکتر میرزاده، اساتید را سرمایه های اصلی و دانشجویان را موتور محرکه دانشگاه ها دانست و گفت: از این دو قشر هیچ گاه غفلت نکرده و تمام توان خود را برای فراهم کردن بهترین شرایط برای علم آموزی آنها فراهم خواهیم کرد.

وی در پاسخ به درخواست های اعضای هیات علمی و مسئولان این واحد گفت: با همه خواسته های شما اعم از طرح تمام وقت شدن اعضای هیات علمی، توسعه تحصیلات تکمیلی، پذیرش دانشجو در طرح خودگران و ... موافقت شده و در کمیسیون های دانشگاه این امور را پیگیری می کنیم.

دکتر میرزاده ادامه داد: جالب است بدانید واحد پزشکی تهران دارای 4 بیمارستان آموزشی و 740 تخت است که تا آخر امسال با تکمیل بیمارستان فرهیختگان 330 تخت دیگر نیز به آن افزوده خواهد شد. البته با تکمیل فازهای بعدی این بیمارستان 500 تخت دیگر نیز به این تعداد افزوده می شود.

شهریه رشته های علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی 40 درصد کمتر از شهریه پردیس های خودگران دولتی است

وی با اشاره به بازسازی این بیمارستان ها گفت: فرایند بازسازی بیمارستان های فرسوده به مراتب دشوارتر از تاسیس یک بیمارستان جدید است، بازسازی ها در حالی انجام گرفت که دانشجویان نیز در کلاس ها حضور داشتند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی درباره میزان شهریه دانشجویان پزشکی گفت: رشته های پزشکی یکی از پرهزینه ترین رشته ها به شمار می رود، با این وجود شهریه این رشته ها در دانشگاه آزاد اسلامی 40 درصد کمتر از شهریه پردیس های خودگران دولتی است.

دکتر میرزاه با بیان اینکه با هماهنگی های صورت گرفته با وزارت بهداشت تعرفه بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی مطابق تعرفه بیمارستان های غیر دولتی شده است، گفت: با این اقدام می توانیم بخشی از درآمد بیمارستان را صرف بهبود آموزش ها و کیفی سازی این حوزه سازیم.

وی افزود: معتقدم با تلاش همکاران حوزه پزشکی خیزش بزرگی در توسعه کمی و کیفی این حوزه ایجاد شده است اگرچه تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم اما این تلاش ها قابل قدردانی است.

تاسیس رشته های چندنظمی، ارتباط با دانشگاه های خارجی و جذب هیات علمی و برنامه ریزی برای برطرف کردن نیاز کشور به کارشناسان پرستاری از دیگر توصیه های دکتر میرزاده به مسئولان حوزه پزشکی در این جلسه بود.

در دو سال گذشته ظرفیت پذیرش رشته های علوم پزشکی یک سوم کاهش داشته است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از صرف هزینه ای حدود هزار میلیارد تومان در حوزه پزشکی خبر داد و گفت: تا کنون بخشی از این مبلغ برای توسعه کمی و کیفی هزینه شده است، در نظر داریم بودجه این بخش را در سال آینده نیز افزایش دهیم.

وی با اشاره به متناسب نبودن سرانه فضای آموزشی با تعداد دانشجویان این واحد گفت: متاسفانه در سال 91، افزایش چندبرابری جذب دانشجو در این واحد باعث بوجود آمدن این مشکلات شد، به همین خاطر سعی کردیم در دو سال گذشته ظرفیت پذیرش این رشته را به یک سوم کاهش دهیم، اگر چه با این اقدام فشار هزینه ها چندبرابر شد اما کیفیت برای ما در اولویت قرار دارد.

دکتر میرزاده در پایان گفت: امیدوارم دانشگاهی که با نیت پاک آیت الله هاشمی رفسنجانی و کمک های بزرگانی چون رهبر معظم انقلاب و امام خمینی(ره) تاسیس شده است، روز به روز در مسیر تعالی قدم بردارد.

گفتنی است، صبح امروز پروژه های نوسازی سالن گروه علوم تشریح، غذاخوری و بوفه دانشجویی و مرکز مهارت های بالینی با حضور دکتر میرزاده، معاونان دانشگاه و جمعی از مسئولان واحد پزشکی تهران مورد بهره برداری قرار گرفت.

دکتر میرزاده در جریان این مراسم، از آزمایشگاه، کلاس ها و کتابخانه مرکزی این واحد بازدید بعمل آورد و از نزدیک در جریان مشکلات دانشجویان و اعضای هیات علمی این واحد قرار گرفت.