رونمایی از نسخه آزمایشی وب سایت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان . مشاهده

• اطلاعیه‌ها

سامانه آزمایشگاه‌های همکارآزاد (ساها)

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: در مصوبه 721 شورای انقلاب فرهنگی اختیارات زیادی به هیات امنای استان ها داده شده و مدیریت در حوزه صف و استان ها به ریاست واحد جامع مرکز استان تعلق دارد و در واقع ریاست دانشگاه از طریق رئیس واحد استان که طبق قانون دبیر هیات امنا استان نیز هست، اعمال مدیریت می کند .

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت السلام علی عسگری در حاشیه سفر ریاست و مدیران دانشگاهی آزاد اسلامی به استان خراسان جنوبی، گفت: این قانون و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره مدیریت قبلی دانشگاه اجرا نشده بود و برای اجرا نیازمند اصلاح چارت دانشگاه بود، خوشبختانه با پیشنهاد دکتر میرزاده ریاست دانشگاه و تصویب هیات امنای مرکزی، مصوبه 721 شورای عالی انقلاب فرهنگی که مطالبه جدی نمایندگان محترم مردم (که در گزارش تحقیق و تفحص نیز بدان پرداخته شده بود) به طور کامل اجرا خواهد شد و نتیجه آن چابک سازی مدیریت، حذف بروکراسی و موازی کاری و صرفه جویی در هزینه ها خواهد بود .

وی افزود: بر اساس مصوبه هیات امنا مرکزی، نمایندگان تام الااختیار استان ها از این پس نقش مهم نظارتی را از طریق همکاری با دبیرخانه هیات موسس دانشگاه ایفا خواهد کرد ولی در مدیریت واحد های استانی دخالتی نخواهند داشت و مسئولیت معاونت هماهنگی استان ها نیز با ریاست واحد استان و دبیرخانه منطقه خواهد بود.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: این اصلاح فرآیند پس از مشورت با نخبگان و کارشناسان آموزش عالی صورت گرفته و مدیریت را شفاف و کارآمد خواهد ساخت.

وی افزود: پیش از این گزارش های زیادی داشتیم که در بعضی از استان ها بین معاونان هماهنگی و ریاست واحد در مرکز استان که طبق قانون دبیر هیات امنا نیز بود، اختلاف نظر هایی وجود داشت و تداخل آن ها در مدیریت یکدیگر، باعث کندی کار و سردرگمی می شد.

عسکری تصریح کرد: خراسان جنوبی اولین استانی است که این اصلاح فرآیند را در نخستین جلسه هیات امنای استان تجربه می کند و ارزیابی ها نسبت به آن مثبت است.

امروز در جلسه هیات امنا استانی خراسان جنوبی علاوه بر استاندار و امام جمعه و نماینده ولی فقیه هر چهار نماینده این استان در مجلس شورای اسلامی حضور فعال و مشارکت داشتند و از فرآیند مدیریت استانی و طرح تجمیع 2 ابراز خرسندی کردند.

ابری

8°درجه

لاهیجان

ابری
رطوبت: ۹۰%
باد: غرب، جنوب غرب و ۳۲.۱۹ کیلومتر در ساعت
چهارشنبه ۹°درجه | ۱۳°درجه اکثرا ابری
پنج شنبه ۸°درجه | ۱۳°درجه باران
جمعه ۷°درجه | ۱۰°درجه رگبار
شنبه ۶°درجه | ۱۲°درجه رگبار پراکنده

اشتراك خبرنامه

مجموعه اخبار مورد نظر خود را انتخاب كنيد

3119527

پرداخت مستقیم * آزمایشی*

جهت پرداخت‌های متفرقه دانشگاه. برای انتخاب واحد، پرداخت‌ها حتما از طریق سیستم اطلاعات تحصیلی انجام شود.