رونمایی از نسخه آزمایشی وب سایت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان . مشاهده

• اطلاعیه‌ها

سامانه آزمایشگاه‌های همکارآزاد (ساها)

دکتر طه هاشمی در حاشیه جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی:

در دانشگاه آزاد اسلامی اردوی مختلط و کنسرت موسیقی نداریم

تصویر مطلب در دانشگاه آزاد اسلامی اردوی مختلط و کنسرت موسیقی نداریم

دکتر طه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه یازدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه تمامی فعالیتهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در چهارچوب مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی است، گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی اردوی مختلط و کنسرت موسیقی نداشته و نخواهیم داشت.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر طه هاشمی درخصوص اقدامات و فعالیت های فرهنگی این دانشگاه گفت: ازجمله فعالیتهای فرهنگی می توان به طرح بزرگداشت مفاخر و مشاهیر، طرح ماندگار فرهنگی و برگزاری همایش ها و کارگاههایی با عنوان صلح و سلام اشاره کرد.

طه هاشمی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر توسعه تئاتر دانشجویی، گفت: با روی کار آمدن دکتر میرازده در مهرماه 92، دانشگاه آزاد اسلامی در راستای توسعه تئاتر دانشجویی گام های موثری برداشته که از آن جمله می توان به راه اندازی دبیرخانه دائمی تئاتر دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد اشاره کرد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به تشکل های دانشجویی اشاره کرد و اظهار داشت: کانون ها اصلی ترین جایگاهی هستند که می توانند دانشجویان را بدون حرکت های تند سیاسی آماده کنند. خوشبختانه خراسان رضوی از نظر تشکل های سیاسی دارای وضعیت مناسبی است.

وی افزود: با توجه به تأکید دکتر میرزاده، تشکل های سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی نیز عمدتاً در جهت اجرای فعالیتهای فرهنگی گام برداشته اند.

طه هاشمی به برگزاری جشنواره هنر و ادبیات و پژوهش های دینی در واحد تبریز اشاره کرد و گفت: در این جشنواره، آثار بسیار خوبی ارائه شده بود که به واحدهای مختلف دانشگاهی توصیه می کنم آثار برگزیده این جشنواره را خریداری کنند.

دکتر هاشمی خاطرنشان کرد: همچنین به منظور ایجاد انگیزه در دانشجویان هنرمند، در نظر داریم بازار هنر را برای فروش آثار هنری دانشجویان راه اندازی کنیم.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: از دیگر طرح های فرهنگی، طرح استادمعتمد است که با هدف برقراری ارتباط هرچه بیشتر دانشجویان و اساتید و مطرح کردن مشکلات و رفع معضلات اجتماعی، در حال اجراست.

طه هاشمی اظهار داشت: کنگره تاریخ پزشکی ایران و اسلام با تکیه بر مفاخر پزشکی خراسان با همکاری کمیته فرهنگ و تمدن اسلامی زیرمجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی توسط واحد مشهد برگزار خواهد شد.

وی به اردوهای دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: سفر به مشهد مقدس جزو اولویت های این اردوهاست و در نظر داریم تسهیلات مناسبی برای واحدهای متقاضی فراهم کنیم تا هر دانشجو حداقل یک بار در دوران تحصیل خود بتواند به مشهد مقدس سفر و بارگاه امام رضا (ع) را زیارت کند.

طه هاشمی با بیان اینکه تمامی فعالیتهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در چارچوب مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی است، گفت: ما در دانشگاه آزاد اسلامی اردوی مختلط و کنسرت موسیقی نداشته و نخواهیم داشت.

وی به جایزه شیخ طبرسی اشاره کرد و گفت: تمام پایان نامه ها و مقالات مربوط به علوم قرآنی از سال 63 تا 93 جمع آوری شده و در دست بررسی است تا به برگزیدگان آنها جوایزی اهدا شود. جایزه شیخ طبرسی از سال 95، هردو سال یک بار برگزار خواهد شد.

دکتر طه هاشمی به راه اندازی شرکت دانش بنیان گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد به دلیل هم جواری با بارگاه ملکوتی ثامن الحجج (ع) از پتانسیل خوبی جهت جذب گردشگران و استفاده از ظرفیت های خالی خوابگاه ها برخوردار است.

ابری

11°درجه

لاهیجان

ابری
رطوبت: ۹۳%
باد: غرب، جنوب غرب و ۶.۴۴ کیلومتر در ساعت
چهارشنبه ۱۰°درجه | ۱۲°درجه ابری
پنج شنبه ۸°درجه | ۱۵°درجه تا قسمتی ابری
جمعه ۷°درجه | ۱۷°درجه تا قسمتی ابری
شنبه ۱۱°درجه | ۱۸°درجه تا قسمتی ابری

اشتراك خبرنامه

مجموعه اخبار مورد نظر خود را انتخاب كنيد

پرداخت مستقیم * آزمایشی*

جهت پرداخت‌های متفرقه دانشگاه. برای انتخاب واحد، پرداخت‌ها حتما از طریق سیستم اطلاعات تحصیلی انجام شود.