رونمایی از نسخه آزمایشی وب سایت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان . مشاهده

• اطلاعیه‌ها

سامانه آزمایشگاه‌های همکارآزاد (ساها)

در شورای بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی عنوان شد

ایجاد فرصت های مطالعاتی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی

تصویر مطلب ایجاد فرصت های مطالعاتی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی

در چهارمین جلسه شورای بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز با حضور دکتر میرزاده برگزار شد، ایجاد هماهنگی در خصوص فرصت های مطالعاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی، سیاست گذاری اعتبار بخشی مدارک دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهای هدف و پشتیبانی واحدهای دانشگاهی به جهت توسعه ارتباطات علمی و پژوهشی بین المللی به تصویب اعضا رسید.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در ابتدای این جلسه دکتر ابراهیمی مدیر کل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارشی در خصوص مصوبات سومین جلسه شورای راهبردی بین الملل و شورای تخصصی مدیریت واحدهای مناطق آزاد دانشگاه پرداخت.

در ادامه این جلسه سند راهبردی حوزه بین الملل مورد بررسی قرار گرفت و با پیشنهاد دکتر میرزاده مقرر شد؛ گسترش زبان و ادب فارسی، تاریخ و تمدن ایرانی و پرداختن به هنر و معماری اصیل ایرانی در این سند لحاظ شود.

ایجاد هماهنگی در خصوص فرصت های مطالعاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی، سیاست گذاری اعتبار بخشی مدارک دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهای هدف و پشتیبانی واحدهای دانشگاهی به جهت توسعه ارتباطات علمی و پژوهشی بین المللی از دیگر مواردی بود که مقرر شد به این سند افزوده شود.

دکتر ابراهیمی نیز در این جلسه از تشکیل کارگروه توسعه واحدهای برون مرزی خبر داد و گفت: با توجه به حجم تفاهم نامه منعقده میان دانشگاه آزاد اسلامی و کشورهای دیگر، نیاز است تا کارگروهی متشکل از معاونت های مختلف برای پیگیری و به نتیجه رسیدن این تفاهمنامه ها تشکیل شود. به همین خاطر اساسنامه این کارگروه تدوین و بزودی تشکیل خواهد شد.

Cannot get lahijan location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

اشتراك خبرنامه

مجموعه اخبار مورد نظر خود را انتخاب كنيد

پرداخت مستقیم * آزمایشی*

جهت پرداخت‌های متفرقه دانشگاه. برای انتخاب واحد، پرداخت‌ها حتما از طریق سیستم اطلاعات تحصیلی انجام شود.