رونمایی از نسخه آزمایشی وب سایت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان . مشاهده

• اطلاعیه‌ها

سامانه آزمایشگاه‌های همکارآزاد (ساها)

تقدیر دکتر میرزاده از فعالیت های شورای راهبردی زنان فرهیخته

تصویر مطلب تقدیر دکتر میرزاده از فعالیت های شورای راهبردی زنان فرهیخته

بیست و نهمین جلسه شورای راهبردی زنان فرهیخته به ریاست دکتر فاطمه طباطبایی و با حضور دکتر میرزاده برگزار شد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این جلسه که با حضور دکتر میرزاده، دکتر دانیالی مدیرکل انتصابات و چند تن از معاونان دانشگاه برگزار شد، دکتر طباطبایی ضمن تبریک میلاد حضرت خاتم (ص) و هفته وحدت، به دکتر احمد شمس و حجت الاسلام مهریزی به عنوان اعضای جدید شورا، خیرمقدم گفت.

در ادامه، گزارشی از روند تهیه بانک اطلاعاتی زنان توانمند مناسب پست های مدیریتی در دانشگاه آزاد اسلامی، توسط دکتر پاکیده دبیر شورا ارائه و مقرر شد شورای راهبردی زنان فرهیخته همچنان در معرفی بانوان توانمند هیات علمی، جهت تصدی پست های مدیریتی به مسئولان مربوطه در واحدهای دانشگاهی، فعال باشد.

و در این راستا شورا ی راهبردی و دفتر انتصابات تعاملات بیشتری داشته باشند.

از دیگر تصمیمات این نشست، تشکیل شورای زنان فرهیخته استان تهران متشکل از کلیه واحدهای استان و واحد علوم تحقیقات بود که به تصویب اعضا رسید.

در ادامه، دکتر فاطمه طباطبایی ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص وضعیت شوراهای استانی زنان فرهیخته، به تامین بودجه این شوراها اشاره کرد که با تایید دکتر میرزاده، مقرر شد درخصوص رفع مشکلات موجود، بودجه متمرکزی در اختیار شورای راهبردی قرار گیرد.

از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه، بررسی پیشنهاد سازمان سما مبنی بر تشکیل شورای استانی زنان فرهیخته سازمان سما بود که با تایید دکتر میرزاده و نظر مثبت اعضا، مقرر شد شورای زنان فرهیخته سما زیرنظر شورای راهبردی تشکیل شود.

آخرین مصوبه این جلسه، موافقت اعضا و تایید دکتر میرزاده درخصوص ورود شورای راهبردی به مسائل بانوان کارمند در دانشگاه آزاد اسلامی و سیاستگذاری به منظور ارتقای جایگاه آنان با توجه به امکانات و مقررات موجود در دانشگاه بود.

در پایان این نشست، دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن تشکر از تلاشهای شورا در راستای شناسایی بانوان فرهیخته دانشگاهی، از تداوم این مسیر استقبال کرد.

ابری

8°درجه

لاهیجان

ابری
رطوبت: ۹۰%
باد: غرب، جنوب غرب و ۳۲.۱۹ کیلومتر در ساعت
چهارشنبه ۹°درجه | ۱۳°درجه اکثرا ابری
پنج شنبه ۸°درجه | ۱۳°درجه باران
جمعه ۷°درجه | ۱۰°درجه رگبار
شنبه ۶°درجه | ۱۲°درجه رگبار پراکنده

اشتراك خبرنامه

مجموعه اخبار مورد نظر خود را انتخاب كنيد

3119506

پرداخت مستقیم * آزمایشی*

جهت پرداخت‌های متفرقه دانشگاه. برای انتخاب واحد، پرداخت‌ها حتما از طریق سیستم اطلاعات تحصیلی انجام شود.