رونمایی از نسخه آزمایشی وب سایت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان . مشاهده

• اطلاعیه‌ها

سامانه آزمایشگاه‌های همکارآزاد (ساها)

در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی تئا‌تر دانشگاهیان

دکتر طه هاشمى: دانشگاه محل بروز خلاقیت‌های هنری است/ واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی به گروه‌های برتر تئاتر کمک مالی کنند

اختتامیه نخستین جشنواره ملی تئاتر دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «دبیرخانه دائمی جشنواره ملی تئا‌تر دانشگاهیان در واحد مشهد واقع شده و در این راستا در ۵ نقطه کشور پنج دبیرخانه ایجاد شده است تا با دبیرخانه مشهد در ارتباط باشند.»

به گزارش خبرنگار آنا از مشهد، دکتر سید طه هاشمی در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی تئا‌تر دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در واحد مشهد اظهار کرد: «در دوره مدیریت جدید دانشگاه از‌‌ همان آغازی که مسئولیت را به عهده گرفتم، موضوع توجه به هنر و استعدادیابی برای پرورش هنرمندان را مد نظر قرار دادم، چراکه مهم‌ترین ابزار انتقال پیام، هنر است.»

وی با بیان اینکه چندین سال قبل بخش‌نامه‌ای صادر شد که تئا‌تر در دانشگاه آزاد اسلامی فقط تک‌جنسیتی اجرا شود، افزود: «این در حالی بود که در جاهای دیگر تئاتر با حفظ موازین اجرا می‌شد و می‌گتند به دلیل اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی تعداد اندکی حریم جایگاه هنر را رعایت نمی‌کنند، باید تئا‌تر تک جنسیتی اجرا شود که این دلیل درستی نبود.»

حجت‌الاسلام هاشمی با بیان اینکه تمام فعالیت‌های هنری در دستور کار حوزه هنری دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد، افزود: «تلاش ما این است که در حوزه هنر و تئا‌تر که از مهم‌ترین ابزار ارسال پیام است، به گونه‌ای برنامه ریزی کنیم که ضمن حفظ شان هنر، بدون هیچ تفاوتی دانشجویان دختر و پسر فعالیت‌های هنری بویژه تئا‌تر را اجرا کنند.»

دبیرخانه جشنواره ملی تئا‌تر دانشگاهیان را در مشهد قرار داده‌ایم و در همین رابطه در ۵ نقطه کشور پنج دبیرخانه را به وجود آوردیم که با دبیرخانه مشهد در ارتباط باشند

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به اینکه دو گروه برای دانشگاه آزاد اسلامی دغدغه دارند؛ اظهار کرد: «گروه اول از روی بداخلاقی و بغض و کینه به دانشگاه نگاه می‌کنند و این افراد دشمن دانای علم هستند و از روی منطق کار نمی‌کنند؛ اما گروه دیگر تقدس جایگاه هنر را شناخته‌اند و در چارچوب موازین حرکت می‌کنند.»

وی تصریح کرد: « از 11 میلیون دانشجوی فارغ التحصیل کشور از اول انقلاب، ۵ و نیم میلیون نفر فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند که بدون یک ریال استفاده از بودجه دولتی در سطوح مختلف تحصیلی دانش آموخته شده‌اند و اکنون در داخل و خارج کشور فعالیت می‌کنند.»

هاشمی با بیان اینکه دانشگاه محل بروز خلاقیت‌های هنری است، افزود: «دبیرخانه جشنواره ملی تئا‌تر دانشگاهیان را در مشهد قرار داده‌ایم و در همین رابطه در ۵ نقطه کشور پنج دبیرخانه را به وجود آوردیم تا با دبیرخانه مشهد در ارتباط باشند.»

وی با تاکید بر اینکه در حوزه هنر و تئا‌تر باید کار پژوهشی صورت پذیرد، گفت: «ما باید پژوهشکده هنر ایجاد کنیم که هنر تحت هدایت پژوهش قرار گیرد و این کار، اساسی است.»

باید طرح شناخت استعداد هنر و تئا‌تر در سراسر کشور آغاز شود

این مسئول با بیان اینکه باید طرح شناخت استعداد هنر و تئا‌تر در سراسر کشور آغاز شود، تاکید کرد: «از دانشجویان کار حرفه‌ای توقع نداریم، کار ما آموزش است و به این منظور، باید کارگاه‌های آموزشی در واحدهای سراسر کشور برگزار کنیم.»

وی خاطرنشان کرد: «کار در حوزه هنر را به عهده خود دانشجویان گذاشته‌ایم، به دلیل اینکه بیش از همه دانشجویان از نیاز‌هایشان خبر دارند.»

هاشمی بر اجراهای بر‌تر هر سال در طول سال در تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد و افزود: «این واحد‌ها موظفند به این گروه‌ها کمک مالی کنند. چرا که دو درصد بودجه دانشگاه باید صرف فعالیت‌های فرهنگی شود.»

در این مراسم برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره تئا‌تر معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.

ابری

8°درجه

لاهیجان

ابری
رطوبت: ۹۰%
باد: غرب، جنوب غرب و ۳۲.۱۹ کیلومتر در ساعت
چهارشنبه ۹°درجه | ۱۳°درجه اکثرا ابری
پنج شنبه ۸°درجه | ۱۳°درجه باران
جمعه ۷°درجه | ۱۰°درجه رگبار
شنبه ۶°درجه | ۱۲°درجه رگبار پراکنده

اشتراك خبرنامه

مجموعه اخبار مورد نظر خود را انتخاب كنيد

3119529

پرداخت مستقیم * آزمایشی*

جهت پرداخت‌های متفرقه دانشگاه. برای انتخاب واحد، پرداخت‌ها حتما از طریق سیستم اطلاعات تحصیلی انجام شود.