رونمایی از نسخه آزمایشی وب سایت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان . مشاهده

• اطلاعیه‌ها

سامانه آزمایشگاه‌های همکارآزاد (ساها)

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی:

اعتدال در دانشگاه باید رعایت شود

تصویر مطلب اعتدال در دانشگاه باید رعایت شود

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه هیچکس نمی تواند در این دانشگاه فزون خواهی کند، گفت: باید در همه زمینه ها اعتدال رعایت شود و دانشجویان در فعالیت های دانشجویی سهم داشته باشند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از ایرنا، حجت الاسلام سید طه هاشمی روز یکشنبه در دیدار با دبیران تشکل ها و کانون های فرهنگی اجتماعی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: تفاوت دانشگاه آزاد اسلامی با دیگر دانشگاه های دولتی این است که بودجه آن از شهریه دانشجویان تامین می شود بنابراین اگر پولی هزینه می شود برای تمام دانشجویان است.

طه هاشمی در خصوص بودجه تشکل ها و کانون های دانشجویی تاکید کرد: در دوره lمدیریت گذشته از حدود 30 تا 40 میلیارد ریال اعتبار حوزه فرهنگی تنها حدود 2 میلیارد ریال اختصاص یافته و مابقی اعتبارها در جاهای دیگر هزینه شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در گذشته سرانه فعالیت های فرهنگی دانشگاه آزاد 50 هزار ریال بود اما اکنون به 2 درصد شهریه هر دانشگاه و حدود 10 برابر افزایش یافته است.

حجت الاسلام هاشمی اضافه کرد: شرکت های دانش بنیان باید در تمامی حوزه ها اعم از فرهنگی هنری شکل بگیرد و 40 درصد درآمد دانشگاه از شهریه به سمت دیگر فعالیت ها تغییر کند.

وی یادآور شد: این درست نیست که فعالیت های مخرب فرهنگی 10 سال گذشته که منجر به ورود ماهواره به کشور شد را نادیده بگیریم و تنها پس از 2 سال از عمر دولت مشکلات فرهنگی را گردن دولت یازدهم بیاندازیم.

حجت الاسلام هاشمی افزود: کار فرهنگی 10 تا 20 سال زمان می برد و بررسی نتایج آن در مدت کوتاه 2 ساله جوابگو نیست.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه رعایت حجاب 2 وجهه شرعی و قانونی دارد، گفت: افراد باید خود حس کنند دانشگاه محیطی مقدس است و با دیگر جاها تفاوت دارد تا مشکل بدحجابی در دانشگاه ها حل شود.

حجت الاسلام هاشمی افزود: مسئله حجاب یک کار فرهنگی است و ما باید با زبان درست، دوستانه و احترام متقابل به افراد ثابت کنیم که به حکم شرع یا قانون حجاب را رعایت کنند.

وی اظهار کرد: همه ملت ایران در ایجاد انقلاب سهم دارند و هر چه تعداد این افراد در زیر چتر انقلاب کمتر شود اقتدار نظام اسلامی کاهش می یابد و همه ما موظف هستیم چتر ولایت، امام و انقلاب را بگسترانیم.

وی خاطر نشان کرد: هیچ محدودیتی برای انجام فعالیت های قرآن و عترت در دانشگاه آزاد وجود ندارد اما انتظار می رود به لایه های زیرین و مفهومی قرآنی پرداخته شود.

وی گفت: عمده مفسران قرآنی فقیه، فیلسوف و یا عارف هستند اما می خواهیم با همراهی و همکاری بخش های قرآنی دانشگاه، قرآن از دید دیگر متخصصان نیز تفسیر شود.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: از مهرماه سال 92 تاکنون مجوز هیچگونه اردوی مختلط فرهنگی هنری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور داده نشده است.

حجت الاسلام هاشمی افزود: نباید جلوی برنامه های مباح و فاخر گرفته شود و با اینکه کار دانشگاه برگزاری کنسرت نیست اما در برنامه های مناسبتی دانشگاه امکان اجرای گروه های موسیقی فاخر وجود دارد.

وی اظهار کرد: مجموعه خدماتی اقامتی در شهر مرزی مهران برای اسکان و پذیرایی از تمامی دانشجویان و کارکنان و خانواده های آنها در سفر به عتبات عالیات احداث می شود.

به گفته هاشمی، نقشه راه دانشگاه بر اساس منویات مقام معظم رهبری و امام و متعلق به همه آحاد مردم است و مردم حافظان واقعی انقلاب و نظام هستند و باید اجازه دهیم وارد صحنه شوند.

در این دیدار دبیران و اعضای تشکل ها و کانون های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به بیان دیدگاه ها و مشکلات خود پرداختند .

14 تشکل و کانون دانشجویی و 10 نشریه دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام فعال است

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور حضور در گردهمایی معاونان و مدیران دانشجویی و فرهنگی دانشگاه های آزاد غرب کشور شامل استان های ایلام، کردستان، کرمانشاه، لرستان و همدان که به مدت 2 روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شد به این استان سفر کرده است

ابری

8°درجه

لاهیجان

ابری
رطوبت: ۹۰%
باد: غرب، جنوب غرب و ۳۲.۱۹ کیلومتر در ساعت
چهارشنبه ۹°درجه | ۱۳°درجه اکثرا ابری
پنج شنبه ۸°درجه | ۱۳°درجه باران
جمعه ۷°درجه | ۱۰°درجه رگبار
شنبه ۶°درجه | ۱۲°درجه رگبار پراکنده

اشتراك خبرنامه

مجموعه اخبار مورد نظر خود را انتخاب كنيد

3119477

پرداخت مستقیم * آزمایشی*

جهت پرداخت‌های متفرقه دانشگاه. برای انتخاب واحد، پرداخت‌ها حتما از طریق سیستم اطلاعات تحصیلی انجام شود.