2054

آیت الله‌ هاشمی رفسنجانی در سی و چهارمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب دکتر میرزاده عالمانه و با اخلاص برنامه‌های خوبی را در دانشگاه اجرا می‌کند / بیان دستاوردها و خدمات دانشگاه آزاد اسلامی جزو خط قرمزهای صداوسیما در مدیریت قبلی بود

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رییس دانشگاه آزاد اسلامی را فردی با اخلاص توصیف کرد و از صدا و سیما خواست به جای در بوق کردن ضعف‌های دانشگاه آزاد اسلامی، نقاط قوت دانشگاه را نیز منعکس کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیت الله‌ هاشمی رفسنجانی رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، پس از بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی با سخنرانی در مراسم سی و چهارمین سالگرد تاسیس این دانشگاه که صبح امروز در سالن شهید مطهری برگزار شد، گفت: امروز روز شیرینی برای ما بود و شاهد دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی بودیم. این نمایشگاه و دستاوردها نشان می‌دهد که دانشگاه آزاد اسلامی وارد مرحله کاملا جدیدی شده که رسالت یک دانشگاه با این بخش تکمیل می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در 33 سال گذشته، اظهار کرد: این دانشگاه در طول 33 سال آنقدر دستاورد داشته که 54 درصد در فارغ التحصیلان کشور را به خود اختصاص داده است. ما باید رمز اینکه چرا دانشگاه آزاد اسلامی اینطور شده و به اینجا رسیده است را بدانیم، یکی از رموز آن نیاز به تحصیل است، در تمام خانواده‌های ایرانی جوانان علاقه مند به تحصیل هستند که باید این فضا را برایشان فراهم کرد، بسیاری از جوانان علاقه مندند تا به قله‌های بالای علم برسند. البته جامعه هم به این افراد نیاز دارد و باید وضع ما خیلی بهتر از اینها باشد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره تاکیدات پیامبر اکرم (ص) در آموختن و کسب دانش، تصریح کرد: ایرانیان هم نقش موثری در سخن پیامبر داشته اند، ایشان فرموده اند که اگر دانش در ثریا هم باشد ایرانیان به آن دست پیدا می‌کنند..

هاشمی رفسنجانی با اشاره به دوران پیرزوی انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: زمانی که انقلاب پیروز شد 60 درصد مردم بی سواد بودند و احساس نیاز به دانشگاه و آموزش واقعی بود.

وی با اشاره به تعطیلی دانشگاه‌ها در اوایل انقلاب گفت: این کار اشتباه بود و ما که به نام خدا، علم و قرآن انقلاب کرده بودیم نباید دانشگاه‌ها را تعطیل می‌کردیم.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در آن ایام ما می‌خواستیم دانشگاهی غیردولتی ایجاد کنیم و با توجه به فضای موجود حضرت امام (ره) نیز ورود پیدا کرده و به دانشگاه کمک کردند، تا مردم هم به این دانشگاه بیایند و اعتماد کنند، انصافا دکتر جاسبی هم خیلی تلاش کرد و رحمات زیادی برای دانشگاه کشید.

آیت الله‌ هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه در سال‌های اولیه تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، همکاری با این دانشگاه خیلی هم افتخار آمیز نبود، گفت: متاسفانه هنوز هم بسیاری از دوستان و برادران خود ما هم در مقابل آن مقاومت می‌کنند و دانشگاه آزاد اسلامی هنوز هم مزاحم دارد. آمدند مصوبه ای در مجلس درست کردند که دست دانشگاه آزاد اسلامی را ببندند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت شرکت‌های بنیان دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: شرکت‌های دانش بنیان ما نزدیک به یک سال است که شروع به کار کرده است و طی این مدت دستاوردهایی از سوی دانشجویان و اساتید دانشگاه به ثبت رسیده که انسان را امیدوار می‌کند.

رئیس هیات موسس و هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی با انتقاد از نامناسب بودن ارتباط میان دانشگاه‌های کشور و بخش‌های صنعتی، گفت: متاسفانه دانشگاه‌های ما ارتباط خوبی با بخش‌های صنعتی، میدانی، کشاورزی و... نداشتند، در حالی که دانشگاه باید عجین باشد با دیگر بخش‌ها در کشور. توسعه نیز باید دانش محور باشد و اگر از دانش سرچشمه بگیرد با دانش نیز پیش می‌رود.

آیت الله‌هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان بر اساس اسناد بالادستی پایه گذاری شده است، گفت: قبل از آن هم مراکز رشد در کشور فعالیت می‌کرد که دستاوردهای خوبی داشت.

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به حضور دانشگاه آزاد اسلامی در نقاط مختلف کشور اظهارکرد: دانشگاه آزاد اسلامی در بسیاری از شهرها و حتی شهرهای کوچک کشور حضور دارد وهمین باعث می‌شود که یک جوان کشاورز هم بتواند علم بیاموزد و تبدیل به یک مخترع شود.

آیت الله هاشمی رفسنجانی همچنین با اشاره به اجرای پروژه ساها در دانشگاه آزاد اسلامی، اظهارکرد: با اجرای این طرح همه می‌توانند از 7هزار و 600 آزمایشگاه و 3هزار و 400 کارگاه دانشگاه آزاد اسلامی برای تحقیقات و اقدامات علمی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه اساس کار دانشگاه آزاد اسلامی با نیت خیر است، گفت: هیچکس در این دانشگاه سهم ندارد و کسی هم مالک آن نیست. نه زمینش برای کسی است و نه ساختمان‌های آن. می‌خواستیم آن را وقف کنیم که کسی در آن دست درازی نکند که نگذاشتند و فعلا متوقف شده است. وقف یعنی سلب مالکیت و اینکه آن محل برای انجام کار خیر برای خدا می‌شود.

رییس هیات موسس و هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی افرادی هستند که حقوق نمی گیرند یا به میزان نیازشان حقوق دریافت می‌کنند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت ایران، اسلام و مکتب اهل بیت است.

آیت الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به درآمدهای دانشگاه آزاد اسلامی از شهریه‌ها گفت: عمده امکاناتی که در دانشگاه آزاد اسلامی داریم از شهریه‌هاست و البته الان به دنبال کاهش وابستگی به شهریه هستند تا واحدها بتوانند با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان نیازهای خود را رفع کنند.

وی با تاکید بر اینکه همچنان حسودان و دشمنان انقلاب در کمین هستند، تصریح کرد: باید همیشه مراقب این‌ها بود.

آیت الله هاشمی رفسنجانی ادامه داد: مثلاً صدا و سیما در مدیریت قبلی اگر اشکالی از دانشگاه آزاد اسلامی به گوشش برسد آن را در بوق می‌کند اما دستاوردها و خدمات اصلی دانشگاه برایشان خطوط قرمز بود که ان شاء الله با آمدن رییس جدید درست عمل کنند. نشان دادن همین نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی در نوع نگاه مردم به دانشگاه بسیار تاثیرگذار است.

دکتر میرزاده عالمانه و با اخلاص برنامه‌های خوبی را در دانشگاه اجرا می‌کند

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان سخنانش با بیان اینکه مایلم به نمایشگاه برگردم و از دستاوردهای دانشگاه بازدید کنم، گفت: از تمام همکاران و عوامل دانشگاه آزاد اسلامی و مخصوصا شخص دکتر میرزاده که عالمانه و با اخلاص و تعهد رویه‌های خوبی را در دانشگاه اجرا و عملی می‌کند قدردانی می‌کنم و امیدوارم این روحیه اخلاص و عمل در دانشگاه باقی بماند.

3196229