با هدف گسترش آموزش عالي در هفتم آذر ماه سال يك هزار و سيصد و شصت و هفت دانشگاه آزاد اسلامي واحد لاهيجان به وسيله آقاي دكتر مير مظفر معصومي استاد رياضي دانشگاه تهران و به همت والاي حضرت آيت الله قرباني نماينده محترم ولي فقيه در استان گيلان با سه رشته رياضي كاربرد در كامپيوتر ،ميكروبيولوژي و مهندسي شيلات و محيط زيست با پذيرش 360 دانشجو(تحت عنوان دانشگاه آزاد اسلامي شرق گيلان)شروع به فعاليت نمود.دانشگاه آزاد اسلامي واحد لاهيجان امروز اين افتخار را دارد با دارا بودن بيش از 9000 دانشجو ،نقش مهمي را در بخش آموزش عالي كشور ايفا نمايد.

در راستاي تحقق سند چشم انداز جمهوري اسلامي و تحقق اصل 44 قانون اساسي،دانشگاه آزاد اسلامي واحد لاهيجان هم اكنون داراي 215000 متر مربع زمين تمليك شده و با فضاي ساخته شده آموزشي ،پژوهشي،رفاهي،ورزشي و ......به ميزان 52217متر مربع و ساختمان هاي در حال احداث به مساحت 9600 متر مربع بعنوان يكي از دانشگاههاي بسيار بزرگ مطرح مي باشد.

باران

10°درجه